Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji Rajčata jsou u Italů nejoblíbenějším a nejpoužívanějším druhem zeleniny. Na světě existuje až 5 000 odrůd. Sušená rajčata patří k základním surovinám italské gastronomie. Používají se na mnoho způsobů - do těstovin, pod maso nebo jako pochutina. Ze sušených rajčat se připravuje také tzv. paté, což jsou rozemletá sušená rajčata. Složení Sušená rajčata, slunečnicový olej, kapary, směs koření (oregáno, feferonka, česnek), vinný ocet, sůl (3-4%), antioxidant: kyselina askorbová E300, regulátor kyselosti: kyselina citrónová E330. Použití do těstovin pod maso jako pochutina Další informace Balení: 990 g Hmotnost pevného podílu po odkapání: 600g Karton: 6 ks (objednat lze libovolné množství kusů) Skladováni: Po otevření skladujte v chladničce Výživové hodnoty ve 100 g Energie 331kJ/79kcal Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g 0 g Sacharidy z toho cukry 10 g 2,3 g Bílkoviny 1,7 g Sůl 1,8 g Vláknina 1,3 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.