Algamar Dulse Palmaria Bio 100 gŘasu můžeme použít jako koření: nasucho ji opražíme a pak rozdrtíme v hmoždíři na prášek. Přidává se do polévek (na konci varu), do salátů i do hlavních jídel. Při přípravě ji... celá specifikace 499 Kč s DPH |
Mouky k Algamar Dulse Palmaria Bio 100 g
Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Pohanková mouka v biokvalitě od českého výrobce. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Má široké využití v kuchyni stejně jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť...
Využití: - pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr - zahušťování - protože je...
Využití: - pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou - zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně...
Všestranná hladká pšeničná mouka. Neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření. V biokvalitě. Využití: - pečivo - chleba nebo cukroví, mouka...