Možnosti použití: vaření a pečení s drůbežím, vepřovým masem, sirupy, zmrzliny, čaje, destiláty a lihoviny, řezy, nákypy, zákusky, piškotová těsta, koláče, müsli, cereálie, jogurty, mléčné koktejly, jogurtové koktejly, v kombinaci s želatinou ( dorty, zákusky )
Složení: broskve
Díky vyváženému množství vitamínů A ,C a E nejlepší přírodní antioxidanty.
Obsahují nejméně tuku a mají nejnižší obsah sodíku ze všech druhů ovoce.
Denní konzumace broskví je prospěšná při jakémkoliv stupni srdeční nedostatečnosti nebo snížení schopnosti srdce vykonávat svojí funkci. Dalo by se říci, že složení broskve je ideální pro srdce.
Niacin, skrývající se v broskvích má uklidňující účinky, zlepšuje náladu a působí blahodárně vůči stresu.
Napomáhají při selhání ledvin.
Vyvolávají pocit nasycení, jsou účinnou pomocí při snižování denní spotřeby kalorií.
Díky nízkému obsahu vlastních kalorií napomáhají broskve k odstranění kyselého odpadu metabolismu.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: Energie: 1360kJ / 323kcal; Tuky: 1 g; Sacharidy: 68 g; Bílkoviny: 6 g; Sůl: 0.0 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.